Kapsul Keladi Tikus - kanser, tahap serta kaedah yang digunakan untuk merawatnya.

|
Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia mempunyai buku panduan di dalam setiap kotak, dapatkan keluaran terbaru melalui menu pembelian atau Whatsapp kami di HQ: 010-902 7915
Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia
Pengeluar Utama,
Go to content
Video penerangan STF kapsul Keladi tikus asli Malaysia keluaran asli Berkat Herba Nusantara

Untuk hasil yang terbaik, kami di Berkat Herba Nusantara hanya menjamin keberkesanan herba Keladi tikus yang terdapat pada STF Keladi Tikus dan TF Keladi Tikus Plus Aprikot sahaja. Sayangi diri, dapatkan keluaran asli melalui baner di bawah.
Kenapa STF?
 • Dikeluarkan oleh Berkat Herba Nusantara (KT0302177-U pengeluar tunggal herba Keladi tikus di Malaysia)
 • Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC)
 • Memiliki sijil jualan bagi Singapura (0657T/2018) dan Brunei (0656T/2018)
 • Diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Brunei Darussalam (sijil di bawah)
 • Diperbuat menggunakan herba Keladi tikus asli dan matang (kapsul hijau) dikisar halus bergred Superfine.
 • Memiliki jumlah kesembuhan tertinggi di Malaysia dan telah membantu merawat ramai pesakit sembuh sepenuhnya.

Kaedah penggunaan STF kapsul Keladi tikus untuk kesan yang cepat dan menyeluruh
 • Ambil STF dua kali sehari (3 biji pagi, 3 biji petang) dengan 500ml air masak (sebotol mineral kecil) semasa perut kosong - pengambilan semasa perut kosong atau sebelum makan dapat dicerna dengan maksimum oleh badan berbanding selepas makan, walaubagaimana pun, jika pengguna mempunyai gastrik boleh diambil selepas makan.
 • Elakkan minum dan makanan manis - terutama minuman bergula tersembunyi seperti air bergas serta air kotak, termasuk juga minuman bersusu seperti teh tarik, minuman coklat terkenal, kopi panas, biskut coklat, biskut kacang dll.
 • Untuk hasil yang lebih memuaskan, penggunaan STF sekurang-kurangnya 6 bulan adalah disarankan.
 • Pantang makan - terutama daging lembu, ayam yang dicucuk hormon, ikan besar yang tidak mempunyai sisik seperti pari, tongkol dll, makanan dalam tin seperti sardin, makanan yang diawet, snek segera dan seumpama. Ambil nasi pada kadar separuh dari biasa, pilih lauk yang kurang minyak dan tidak bersantan. Elakkan roti yang mengandungi yis, gandum putih yang telah melalui proses meluntur dan pau yang telah dicampur pemutih Titanium Dioxide, ganti dengan roti perang.
 • Berhenti merokok dan alkohol serta merta.
 • Jauhi makanan yang telah melalui proses penapaian seperti budu, belacan, cincalok dan seumpamanya.
 • Elakkan kudapan bergoreng seperti keropok lekor, goreng pisang, burger, sosej dan lauk bergoreng seperti ayam dan ikan. Jika ingin mengambil lauk atau makanan yang dibakar seperti satay, ikan atau ayam bakar, pastikan kawasan yang hangus terbakar dibuang terlebih dahulu. Bahagian lauk yang hangus terbakar memiliki kandungan karbon dioksida yang tinggi dan ini adalah sangat tidak baik dan boleh mendatangkan kesan yang amat buruk, terutama bagi pembentukan kanser usus.
 • Perbanyakkan minum air masak, amalkan sekurang-kurangnya 2 liter sehari (dewasa) untuk tujuan flush. Masa yang dicadangkan untuk pengambilan air masak adalah: pagi sebelum sarapan, tengahari, petang dan malam.
 • Jadi Vegetarian - menu vegetarian adalah sesuai dengan pesakit semasa tempoh rawatan.
 • Berpuasa sehari atau dua hari seminggu - ini dapat membantu membersihkan perut serta melancarkan peredaran darah.

Keluaran asli paling terbaik - STF Premium dan TF gabungan biji aprikot ini merupakan keluaran kami yang dijamin secara peribadi memiliki herba matang asli paling terbaik, selain dapat memberikan kesan rawatan berganda kepada tubuh, kesemua keluaran telah diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan dijamin 100% mampu menyerap sehingga ke akar sel bagi membantu pengguna mendapatkan kesan rawatan yang paling optimum.


Dihasilkan secara semulajadi dari herba Keladi tikus yang tumbuh pada garisan khatulistiwa, STF kapsul keladi tikus ini memiliki khasiat berganda yang tidak terdapat pada keluaran (terutamanya) campuran yang lain, ianya telah diiktiraf diantara keluaran yang terbaik di asia tenggara oleh J Pharma Journal.

Pengiktirafan dua negara - STF kapsul Keladi tikus juga telah dianugerahkan persijilan khas keluar negara, keaslian serta kualitinya yang amat terjaga menjadikan ianya telah mendapat kelulusan untuk dipasarkan pada negara yang mempunyai syarat kemasukan yang ketat seperti Brunei serta Singapura (zoom lampiran sijil)


Diakui Kementerian Kesihatan Brunei - STF kapsul keladi tikus keluaran Berkat Herba Nusantara ini telah diakui keaslian selain telah mendapat kelulusan kemasukan ke negara Brunei Darussalam selepas saringan ketat yang telah dijalankan, ini menunjukkan keaslian serta tahap kualiti yang terkandung pada STF adalah tinggi dan amat terjaga.

Mengandungi herba keladi tikus organik matang yang dipilih melalui pengalaman hampir 8 tahun, herba berkapsul hijau ini turut mempunyai pengguna dari dalam dan juga luar negara, terutama dari Brunei dan juga Singapura.

STF Kapsul Keladi tikus turut dikenali dengan panggilan Keladi Tikus Emas disebabkan memiliki khasiat berganda yang tinggi terutamanya untuk tujuan rawatan.
Kualiti yang amat tinggi - dijaga dengan penuh rapi dan teliti, bermula daripada pembenihan sehingga mencapai tahap matang (6-8 bulan) menjadikan setiap kapsul keladi tikus yang dihasilkan oleh Berkat Herba Nusantara merupakan keluaran yang diakui paling terbaik di asia tenggara.


Merawat sehingga ke akar - Setiap keluaran STF keladi tikus ini dihasilkan dengan penuh ketelitian agar ianya dapat memberikan kesan penyembuhan berganda kepada pengguna, samada untuk rawatan mahupun pencegahan.


Penghantaran ke seluruh Malaysia - Antara penghantaran STF kapsul Keladi tikus kepada pengguna seluruh negara, pembelian dibuat melalui Whatsapp HQ 010-902 7915 - semak status stok di sini


Kemas dan rapi - Menitikberatkan kualiti, setiap pesanan akan dibalut dengan teliti sebelum dihantar, ini bagi menjamin kondisi agar kekal berada di tahap yang terbaik sekaligus meminimakan kerosakan semasa ianya dalam perjalanan. - Dari kanan: penghantaran STF untuk stokis, ajen serta pembelian melalui HQ. Whatsapp HQ 010-902 7915
Penghantaran STF kapsul keladi tikus secara pukal (pesanan oleh stokis). Setiap pesanan akan dibungkus dengan rapi sebelum dihantar kepada penerima, samada dalam kuantiti yang kecil mahupun besar.


Keluaran premium berkualiti tinggi - keaslian yang ada pada STF Keladi tikus asli ini sudah mencukupi untuk memberikan kesan yang terbaik kepada pengguna.


Setiap herba STF Keladi tikus asli ini mempunyai risalah rujukan yang disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris di dalam setiap kotak, ini bagi memudahkan pengguna membuat rujukan berkaitan kajian serta cara penggunaan.


STF kapsul Keladi tikus telah digred sebagai sediaan herba terbaik dan kebanyakkannya hanya boleh didapati pada habitat semulajadi yang jauh daripada capaian manusia.

Setiap penghantaran STF akan dibalut dengan kemas menggunakan Bubble wrap tebal sebalum dihantar kepada penerima bagi memastikan setiap pesanan sampai dalam keadaan memuaskan tanpa sebarang kerosakan.


Kualiti STF dikawal sepenuhnya oleh Berkat Herba Nusantara bagi memastikan kualiti yang ada padanya sentiasa berada pada tahap paling terbaik.


Penggunaan herba ini telah melangkaui beberapa negara seperti Singapura, Thailand serta Indonesia namun, oleh kerana terbatasnya herba asli menyebabkan tidak ramai yang mengetahui akan kewujudannya. di Malaysia ianya sudah digunakan sejak tahun 1998 sehingga hari ini.


STF kapsul keladi tikus yang hasilkan adalah berasal daripada titik garisan khatulistiwa yang menerima kadar pencahayaan dan kelembapan yang mencukupi secara semulajadi.

Kebaikan berganda yang terdapat pada keluaran STF ini dapat diterjemahkan melalui warna yang terdapat pada setiap kapsul dan ianya tidak dikeluarkan semasa musim monsun sekitar bulan November hingga Januari setiap tahun.


STF Keladi tikus boleh didapati secara kombinasi set 3 bulan (online sahaja) namun stok ini bergantung kepada cuaca dan musim - Semak Stok Disini
Mewakili Berkat Herba Nusantara selaku pengeluar tunggal herba Keladi tikus di Malaysia, kualiti yang terdapat di dalam setiap kapsul STF ini adalah amat terjaga dan dititikberatkan. Mempunyai kesan berganda, keseluruhan keluaran adalah 100% asli tanpa sebarang campuran yang boleh menjejaskan kualiti setiap kapsul.

Pengiktirafan rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia - berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran MAL16030017TC serta memiliki kandungan herba Keladi tikus paling terbaik, keluaran premium asli ini hanya boleh didapati di sini - Semak Pembelian.
Kandungan pada buku panduan yang terdapat di dalam setiap kotak STF keladi tikus asli ini merupakan hasil rujukan daripada kajian dari dalam serta luar negara, termasuk dari El-Savior serta Cheryll J. Williams, Medicinal plants in Australia. Volume 3.
Setiap penghantaran akan disertakan bersama dengan flyers yang mengandungi penerangan berkaitan, selain itu di dalam setiap kotak juga terdapat sisipan rasmi yang menerangkan secara lebih terperinci mengenai sejarah dan cara penggunaan herba Keladi tikus STF ini. Disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris. Dapatkan kapsul keladi tikus asli melalui baner rasmi di bawah.Back to content