STF Keladi Tikus - kanser, tahap serta kaedah yang digunakan untuk merawatnya.

|
Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia mempunyai buku panduan di dalam setiap kotak, dapatkan keluaran terbaru melalui menu pembelian atau Whatsapp kami di HQ: 010-902 7915
Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia
Pengeluar Utama,
Go to content
STF Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia
Gambar penghantaran STF sila skrol ke bawah


STF Kapsul Keladi Tikus Malaysia - Keluaran asli mengandungi buku rujukan di dalam setiap kotak. Dibawah terdapat cara pemakanan serta pantang larang yang disarankan bagi mendapat kesan yang paling optimum.


Makluman
Kami di Berkat Herba Nusantara hanya menjamin keaslian yang ada pada STF dan TF Plus sahaja, kami tidak dapat menjamin keaslian yang ada pada keluaran lain, terutamanya keluaran yang:

 • Tiada nombor KKM
 • Tiada pelekat KKM
 • Tiada buku panduan
 • Tanpa kotak
 • Tiada alamat pengeluar
 • Biasanya dijual dengan harga yang sangat murah bagi menarik minat pembeli.

Oleh itu sebarang bentuk risiko serta kesan sampingan hasil daripada penggunaan produk lain adalah di bawah tanggungjawab sendiri. Dapatkan keluaran asli dan berdaftar melalui baner yang disediakan di bawah.
Cara penggunaan STF kapsul Keladi tikus untuk kesan segera dan menyeluruh

 • Ambil STF dua kali sehari (3 biji pagi, 3 biji petang) dengan 500ml air masak (sebotol mineral kecil) semasa perut kosong - pengambilan semasa perut kosong atau sebelum makan dapat dicerna dengan maksimum oleh badan berbanding selepas makan, walaubagaimana pun, jika pengguna mempunyai gastrik boleh diambil selepas makan.
 • Elakkan minum dan makanan manis - terutama minuman bergula tersembunyi seperti air bergas serta air kotak, termasuk juga minuman bersusu seperti teh tarik, minuman coklat terkenal, kopi panas, biskut coklat, biskut kacang dll.
 • Untuk keberkesanan yang menyeluruh, penggunaan STF sekurang-kurangnya setahun adalah disarankan.
 • Pantang makan - terutama daging lembu, ayam yang dicucuk hormon, ikan besar yang tidak mempunyai sisik seperti pari, tongkol dll, makanan dalam tin seperti sardin, makanan yang diawet, snek segera dan seumpama. Ambil nasi pada kadar separuh dari biasa, pilih lauk yang kurang minyak dan tidak bersantan. Elakkan roti yang mengandungi yis, gandum putih yang telah melalui proses meluntur dan pau yang telah dicampur pemutih Titanium Dioxide, ganti dengan roti perang.
 • Berhenti merokok dan alkohol serta merta.
 • Jauhi makanan yang telah melalui proses penapaian seperti budu, belacan, cincalok dan seumpamanya.
 • Elakkan kudapan bergoreng seperti keropok lekor, goreng pisang, burger, sosej dan lauk bergoreng seperti ayam dan ikan. Jika ingin mengambil lauk atau makanan yang dibakar seperti satay, ikan atau ayam bakar, pastikan kawasan yang hangus terbakar dibuang terlebih dahulu. Bahagian lauk yang hangus terbakar memiliki kandungan karbon dioksida yang tinggi dan ini adalah sangat tidak baik dan boleh mendatangkan kesan yang amat buruk, terutama bagi pembentukan kanser usus.
 • Perbanyakkan minum air masak, amalkan sekurang-kurangnya 2 liter sehari (dewasa) untuk tujuan flush. Masa yang dicadangkan untuk pengambilan air masak adalah: pagi sebelum sarapan, tengahari, petang dan malam.
 • Jadi Vegetarian - menu vegetarian adalah sesuai dengan pesakit semasa tempoh rawatan.
 • Berpuasa sehari atau dua hari seminggu - ini dapat membantu membersihkan perut serta melancarkan peredaran darah.
     Kenapa STF?
 • Dikeluarkan oleh Berkat Herba Nusantara (KT0302177-U pengeluar tunggal herba Keladi tikus di Malaysia)
 • Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC)
 • Memiliki sijil jualan bagi Singapura (0657T/2018) dan Brunei (0656T/2018)
 • Diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Brunei Darussalam (sijil di bawah)
 • Diperbuat menggunakan herba Keladi tikus asli dan matang (kapsul hijau) dikisar halus bergred Superfine.
 • Memiliki jumlah kesembuhan tertinggi di Malaysia dan telah membantu merawat ramai pesakit sembuh sepenuhnya.


Sejak 2012 - Berkat Herba Nusantara telah menyantuni rakyat Malaysia sejak tahun 2012 lagi, bermula dari keluaran pada skala kecil, kini kami merupakan pengeluar tunggal herba keladi tikus di Malaysia, dengan keaslian yang dititikberatkan, insya Allah kami akan tetap menjadi pengeluar utama dengan pengeluaran yang diiktiraf paling terbaik di seluruh asia. Semakan stok terbaru klik di siniKeluaran asli terpilih - setiap kapsul yang dihasilkan oleh kami di Berkat Herba Nusantara merupakan antara keluaran yang diiktiraf paling terbaik di asia tenggara, keseluruhan penanaman dijaga dengan amat rapi dengan persekitaran yang menyamai habitat asal, ini bagi mendapatkan khasiat semulajadi asli yang mampu memberikan keberkesanan dengan tahap yang paling tertinggi. Setiap herba asli ini dibiarkan mencapai umur matang (6 bulan ke atas) sebelum dikapsulkan.


Diiktiraf paling terbaik - Diiktiraf sepenuhnya oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC), seluruh keluaran STF kapsul keladi tikus emas ini mengandungi hanya herba keladi tikus asli dan matang sahaja di dalam setiap kapsul, diperbuat daripada herba keladi tikus hijau matang dan terpilih, khasiat berganda yang terdapat padanya mampu mencegah dan merawat terus dari akar sel. Semak stok di sini


Gabungan dua herba - Gabungan yang mantap, TF Plus ini merupakan antara keluaran herba keladi tikus yang digabungkan bersama dengan biji Aprikot bergred perubatan yang diimport sepenuhnya dari Turki. Setiap keluaran asli memiliki buku rujukan di dalam setiap kotak yang menerangkan kajian, sejarah serta cara guna bagi mendapatkan kesan yang paling mujarab. Buku rujukan disediakan di dalam Bahasa Melayu dan Inggeris.


Percuma - setiap pembelian TF Plus tiga kotak dan ke atas akan disertakan dengan kapsul habbatus sauda softgel EGE yang diimport sepenuhnya dari Turki secara percuma. Umum telah mengetahui penggunaan minyak habbatus sauda mempunyai kelebihan yang sangat banyak, selain melindungi, ianya juga berfungsi untuk meningkatkan lagi sistem imun badan sekaligus mampu mempercepatkan lagi proses rawatan. Dos yang disarankan adalah 1 biji setiap hari sebelum tidur.Dua keluaran utama - TF Plus biji aprikot dan STF premium asli memiliki khasiat berganda yang tinggi yang diperlukan oleh tubuh, samada untuk kegunaan rawatan mahupun pencegahan. STF Premium digunakan pada siang hari untuk rawatan manakala TF Plus biji aprikot diambil pada waktu malam untuk pemulihan sel serta penambahan tenaga. Setiap keluaran asli mengandungi buku panduan di dalam setiap kotak bagi memudahkan semakan. Dapatkan set lengkap ini melalui baner di bawah.
Dihasilkan secara semulajadi dari herba Keladi tikus yang tumbuh pada garisan khatulistiwa, STF kapsul keladi tikus ini memiliki khasiat berganda yang tidak terdapat pada keluaran (terutamanya) campuran yang lain, ianya telah diiktiraf diantara keluaran yang terbaik di asia tenggara oleh J Pharma Journal.

Pengiktirafan dua negara - STF kapsul Keladi tikus juga telah dianugerahkan persijilan khas keluar negara, keaslian serta kualitinya yang amat terjaga menjadikan ianya telah mendapat kelulusan untuk dipasarkan pada negara yang mempunyai syarat kemasukan yang ketat seperti Brunei serta Singapura (zoom lampiran sijil)


Diakui di seluruh asia - STF kapsul keladi tikus keluaran Berkat Herba Nusantara ini telah diakui keaslian dan telah mendapat kelulusan kemasukan ke negara Brunei Darussalam selepas saringan ketat yang telah dijalankan, ini menunjukkan keaslian serta tahap kualiti yang terkandung pada STF adalah amat tinggi dan sangat terjaga. Semak stok di sini


Turut dikenali dengan Keladi Tikus Emas, STF kapsul keladi tikus asli ini mengandungi herba keladi tikus organik matang yang dipilih melalui pengalaman hampir 8 tahun, keluaran asli ini turut mempunyai pengguna dari dalam dan juga luar negara, terutama dari Brunei dan juga Singapura.

Hanya yang terbaik - kekal sebagai satu-satunya keluaran asli yang diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan Brunei Darussalam, setiap kapsul yang terkandung di dalam STF masih tidak boleh ditandingi oleh mana-mana keluaran lain, dan ia merupakan satu-satunya keluaran yang mempunyai 100% jaminan daripada Berkat Herba Nusantara selaku pengeluar tunggal herba keladi tikus asli di Malaysia.
Emas premium - keladi tikus yang terkandung di dalam STF keluaran Berkat Herba Nusantara ini merupakan herba berkualiti paling tinggi yang digunakan bukan sahaja untuk merawat bahkan juga untuk pencegahan, diiktiraf sepenuhnya oleh Kementerian Kesihatan Brunei Darussalam, khasiat yang dimilikinya merupakan antara yang terbaik dan mampu memberikan kesan rawatan berganda kepada pengguna.


Penanaman tunggal - Ditanam dan dipantau sepenuhnya oleh kami sendiri, menggunakan baka keladi tikus Araceae terpilih, bermula daripada pemilihan benih sehingga kepada proses pengkapsulan menjadikan setiap keluaran STF yang dihasilkan oleh Berkat Herba Nusantara merupakan antara keluaran yang diakui memiliki khasiat paling terbaik di asia tenggara selain turut mendapat pengiktirafan rasmi di Singapura dan juga Brunei Darussalam. Tanaman ini tidak pernah diedarkan kepada pengeluar lain, hanya untuk pengkapsulan oleh Berkat Herba Nusantara sahaja. Pembelian klik di sini


Merawat sehingga ke akar - Setiap keluaran STF keladi tikus ini dihasilkan dengan penuh ketelitian agar ianya dapat memberikan kesan penyembuhan berganda kepada pengguna, samada untuk rawatan mahupun pencegahan. Semak stok di siniPenghantaran setiap hari - Antara pembelian yang dibuat melalui sistem ecommerce rasmi pada laman web ini, penghantaran dibuat setiap hari bagi memastikan pesanan diterima pada kadar secepat mungkin. Tracking number akan dimaklumkan sebaik sahaja pesanan telah dihantar.Terus dari HQ  - Kami juga turut membuat penghantaran STF kapsul Keladi tikus kepada pengguna di sekitar asia tenggara, termasuk Brunei, Australia serta Singapura dengan dokumentasi yang lengkap, pembelian dibuat melalui Whatsapp HQ 010-902 7915 - Semak stok di sini

Kemas dan rapi - Menitikberatkan kualiti, setiap pesanan akan dibalut dengan teliti sebelum dihantar, ini bagi menjamin kondisi agar kekal berada di tahap yang terbaik sekaligus meminimakan kerosakan semasa ianya dalam perjalanan. - Dari kanan: penghantaran STF untuk stokis, ajen serta pembelian melalui HQ. Whatsapp HQ 010-902 7915


Keberkesanan terbukti - Diperbuat menggunakan 100% herba keladi tikus asli dan matang daripada Berkat Herba Nusantara, STF merupakan satu-satunya keluaran yang memiliki jaminan keaslian yang diiktiraf sepenuhnya oleh KKM dan juga Kementerian Kesihatan Brunei Darussalam. Disertakan dengan buku rujukan, keluaran asli ini turut digunakan di seluruh asia tenggara termasuk Thailand serta Singapura.
Penghantaran STF kapsul keladi tikus secara pukal (pesanan oleh stokis). Setiap pesanan akan dibungkus dengan rapi sebelum dihantar kepada penerima, samada dalam kuantiti yang kecil mahupun besar. Whatsapp HQ 010-902 7915 (klik)


Premium berkualiti tinggi - Dengan kekuatan berganda yang dimiliki, keaslian yang ada pada STF Keladi tikus asli ini sudah mencukupi untuk memberikan kesan yang terbaik kepada pengguna. Semak stok di sini

Setiap penghantaran STF akan dibalut dengan kemas menggunakan Bubble wrap tebal sebalum dihantar kepada penerima bagi memastikan setiap pesanan sampai dalam keadaan memuaskan tanpa sebarang kerosakan.


Kualiti STF dikawal sepenuhnya oleh Berkat Herba Nusantara bagi memastikan kualiti yang ada padanya sentiasa berada pada tahap paling terbaik. Semak stok di sini


Penggunaan herba ini telah melangkaui beberapa negara seperti Singapura, Thailand serta Indonesia namun, oleh kerana terbatasnya herba asli menyebabkan tidak ramai yang mengetahui akan kewujudannya. di Malaysia ianya sudah digunakan sejak tahun 1998 sehingga hari ini.
Kebaikan berganda yang terdapat pada keluaran STF ini dapat diterjemahkan melalui warna yang terdapat pada setiap kapsul dan ianya tidak dikeluarkan semasa musim monsun sekitar bulan November hingga Januari setiap tahun.


Penghantaran terus dari HQ - perkhidmatan yang terbaik dari kami bagi memastikan setiap pesanan diterima dengan kadar segera mungkin tanpa sebarang penangguhan. Tracking number akan diberikan sebaik sahaja pesanan sudah dihantar untuk rujukan selanjutnya.Setiap buku rujukan yang disertakan merupakan hasil kajian, pengalaman serta penelitian pengkaji serta pakar dari dalam dan luar negara, ini termasuk dari El-Savior, UPM, USM Pulau Pinang serta Cheryll J. Williams, Medicinal plants in Australia. Volume 3 berkaitan dengan kandungan sebatian yang terdapat di dalam pokok keladi tikus serta kegunaannya untuk rawatan dan juga pencegahan.
Berstatus emas premium - Demi memberikan hanya yang terbaik, kami di Berkat Herba Nusantara hanya menjamin keaslian herba Keladi tikus yang terdapat pada STF Keladi Tikus dan TF Keladi Tikus Plus Aprikot sahaja (keluaran asli mengandungi buku rujukan di dalam setiap kotak) dan disebabkan oleh kekurangan data, kami tidak menjamin keaslian yang terdapat pada keluaran lain.

Setiap pembelian akan disertakan bersama dengan flyers yang mengandungi penerangan berkaitan, selain itu di dalam setiap kotak juga terdapat sisipan rasmi yang menerangkan secara lebih terperinci mengenai sejarah dan cara penggunaan herba Keladi tikus STF ini. Disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris. Dapatkan kapsul keladi tikus asli melalui baner di bawah.Back to content