Ubat Kanser Keladi Tikus - kanser, tahap serta kaedah yang digunakan untuk merawatnya.

|
Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia mempunyai buku panduan di dalam setiap kotak, dapatkan keluaran terbaru melalui menu pembelian atau Whatsapp kami di HQ: 010-902 7915
Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia
Pengeluar Utama,
Go to content
Kanser: Rawatan pelengkap
Kenapa perlunya rawatan pelengkap bagi merawat kanser? Berikut merupakan persoalan yang biasanya ditanya oleh sesetengah pihak, samada perlu atau tidak kaedah ini bagi mereka yang telah disahkan mengidap kanser. Jawapannya adalah bergantung kepada tahap kefahaman individu tersebut mengenai kebaikan rawatan pelengkap untuk mereka. Kebanyakkan daripada pesakit berpendapat bahawa, satu kaedah rawatan sudah mencukupi bagi merawat penyakit yang ada namun, bagaimana jika berlakunya kegagalan rawatan? ramai yang kecundang walaupun sudah mendapat rawatan yang boleh dikatakan terbaik dan termaju, dan hal ini telah menjadi topik perbahasan utama di beberapa buah negara serta sektor perubatan awam.

Pada masa ini, kepentingan rawatan pelengkap terutamanya penggunaan herba keladi tikus sudah menjadi keperluan, selain merawat, ia juga berupaya menampung kegagalan yang berpunca daripada rawatan sedia ada. Penggunaan herba keladi tikus juga dapat mengurangkan kesakitan yang dialami pesakit, kelebihan ini sedikit sebanyak dapat memberikan mereka keselesaan semasa dalam tempoh rawatan, walaubagaimana pun, pemilihan rawatan pelengkap ini bergantung sepenuhnya klepada pesakit itu sendiri, sekiranya mereka menginginkan kesembuhan secara total dan menyeluruh maka penggunaan herba keladi tikus sebagai rawatan pelengkap adalah amat disarankan. Kajian yang dilakukan terhada herba besar ini jelas menunjukkan perkembangan yang amat positif, terutama pada kemampuannya mengurai sel kanser dari dalam sel. Selain menghalang pembentukkan, herba Keladi tikus juga bertindak sebagai agen yang menghalang sel kanser daripada menjangkiti organ lain. Kaedah rawatan secara semulajadi yang digabung dengan rawatan konvensional ini dilihat menjadi penyebab utama pesakit itu berjaya sembuh daripada kanser.


USM temui Keladi tikus ubat kanser - Utusan 17/8/1998

Kanser: Peluang kedua masih ada, yang tinggal hanya usaha
Tidak ramai yang bertuah memiliki peluang kedua, kebanyakkan daripada pesakit hanya mempunyai satu peluang sahaja dan ia biasanya berakhir dengan pelbagai pengakhiran, samada terus hidup dengan risiko serangan kali kedua atau kematian, hal ini sudah sedia diketahui oleh pesakit itu sendiri, disebabkan hal ini pesakit juga perlu mencari kaedah yang boleh memberikan mereka peluang untuk meneruskan kehidupan tanpa perlu terlalu memikirkan masalah yang ada. Penggunaan herba keladi tikus sebagai rawatan pelengkap merupakan salah satu daripada kaedah yang sangat efektif kerana kemampuannya merawat dari dalam badan.

Secara umumnya, semakin awal barah itu dirawat, semakin tinggi peluang pesakit untuk sembuh. Kawal pemakanan dan amalkan ubat yang mengandungi khasiat anti kanser mampu meningkatkan lagi peluang untuk pesakit sembuh sepenuhnya daripada penyakit yang boleh membawa maut ini. Semakin lambat tindakan diambil akan menyebabkan semakin jauh sel kanser boleh merebak, dan apabila sudah mencapai tahap ini, sudah tidak banyak yang boleh diusahakan lagi.
Artikel: Kanser dapat dirawat
Journal lengkap: Keladi tikus rawat kanser

Back to content